13.10.2011
Dijital Müzik Deneyimi

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Picture1
Picture2
Picture3
Picture4
Picture5

Dijital mecra, sadece markalar için değil müzik ve film dünyası için de oldukça önemli hale geldi. Cannes’da Cyber kategorisinde bu sene büyük ödüllerden birini, Kaiser Chiefs grubuna ait, kullanıcının kendi albümünü oluşturup satmasını sağlayan aplikasyon almıştı.

Bunun dışında Maroon 5, hayranlarıyla birlikte canlı olarak Coca Cola’nın internet sitesi üzerinden stüdyoda şarkı besteledi ve kaydetti. Radiohead, son albümü The King of Limbs’i dijital olarak lanse etti, hard copy CD’si birkaç ay sonra piyasaya sunuldu.

Bu Pazartesi ise The Black Keys grubu viral olarak Breaking Bad dizisinin avukatı Bob Odenkirk ile El Camino marka bir arabanın sahte satış reklamını çekti. Video, albüm tanıtım sitesi www.wannabuyavan.com tarafından YouTube’a yüklendi. Sitede yazan numarayı arayanları, grup elemanları Pat ve Dan’in mesajı karşılıyor. Hiç PR yapmadan yeni albümü El Camino’yu sadece bu video ve internet sitesiyle tanıtan The Black Keys, dün ise New York’ta albüm tanıtımı için T-Mobile Facebook sayfasından canlı yayınlanan bir konser verdi.

Etiketler : , ,

Kategori : lorem, ipsum, sitamet